Reboot 'Mortal Kombat' een 'stevige R-rated Avengers en Wanted'

Reboot 'Mortal Kombat' een 'stevige R-rated Avengers en Wanted'

De scriptschrijver over zijn plan.

De fans wachten al sinds Mortal Kombat (1995) en Mortal Kombat: Annihilation (1997) op een nieuwe verfilming van de game Mortal Kombat. Deze werd al eens voor 2011 aangekondigd. De schrijver was destijds Oren Uziel (Shimmer Lake) en hij sprak met Collider over zijn script.

"Nou weet je, en nogmaals ik weer niet wat hier van overblijft, maar het is bijna alsof je The Avengers - of een verhaallijn als deze film heeft - in een soort van hard-R, over de top, gewelddadige en grauwe wereld van Mortal Kombat zou zetten. Dat zou het zo ongeveer zijn geworden. Het had een Wanted-achtig verhaal dat een groep van personages bij elkaar bracht. De toon was grappig, maar ook erg duister."

In 2012 werd onthuld dat Warner Bros. Fame-kopman Kevin Tancharoen bereid had gevonden om de regie op zich te nemen. Hij maakte in 2010 de korte film Mortal Kombat: Rebirth. Daarna verscheen het bericht dat James Wan zou gaan optreden als producent en dat debutant Simon McQuoid de regiestoel warm moest houden.

Het is ondertussen sinds november 2016 redelijk stil rond het project waarin we uiteraard game-personages als Scorpion, Sub-Zero en Johnny Cage te zien moeten krijgen.



NieuwsFilm

meest populair