Vervolg musical 'Mamma Mia' in de maak

Vervolg musical 'Mamma Mia' in de maak

Mamma Mia, here we go again. My my!

Gezien het aanzienlijke succes van de olijke musical Mamma Mia! uit 2008 lag een vervolg direct voor de hand. Desondanks ging er bijna tien jaar overheen voordat het nieuws ons bereikte dat die sequel er daadwerkelijk van gaat komen. Maar nu is het officieel. Studio Universal Pictures heeft schrijver Ol Parker (The Best Exotic Marigold Hotel) aan het werk gezet voor het scenario van deel twee, dat de titel Mamma Mia: Here We Go Again heeft gekregen.

Inhoudelijk is er echter nog niets bekend over het tweede deel. Verwacht wordt dat veel van de personages uit de oorspronkelijke film zullen terugkeren. In die film zagen we onder andere Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgard, Julie Walters en Christine Baranski. Nieuwe gezichten zijn natuurlijk ook onvermijdelijk en hartelijk welkom. Naar een regisseur wordt nog gezocht.

Wat de songs betreft, de producenten melden dat voor Here We Go Again zowel populaire nummers die al in het eerste deel gebruikt werden (in een nieuw jasje, uiteraard) als nog niet gebruikte nummers van ABBA de revue zullen passeren. Zolang de film een flinke dosis zwoele romantiek koppelt aan meeslepende songs, zal het publiek hoe dan ook krijgen wat het verwacht.

'Take a chance on this sequel', met een geplande release voor juli 2018.



NieuwsFilm

meest populair