Twee nieuwe posters 'The Dark Tower'

Twee nieuwe posters 'The Dark Tower'

Nieuwe one-sheets met de tegenstanders Idris Elba en Matthew McConaughey.

Een tweetal nieuwe posters voor de grootse verfilming van Stephen Kings beroemde werk The Dark Tower is uitgebracht. Vooralsnog blijft het gebruikte artwork beperkt in wat het weggeeft. Net als op de vorige posters die de marketingcampagne van de film uitbracht, zien we zowel een poster met hoofdrolspeler Idris Elba als de Gunslinger, als eentje met Matthew McConaughey als zijn duistere tegenhanger de Man in Black. De onheilspellende toon blijft echter gehandhaafd, zoals het hoort bij alles wat met King te maken heeft.

In The Dark Tower volgen we de lotgevallen van de elfjarige Jake Chambers, een jochie met meer hang naar avontuur dan met gezond verstand. Als hij op het spoor komt van een alternatieve dimensie genaamd Mid-World, duurt het niet lang of hij belandt er daadwerkelijk. In die vreemde wereld ontmoet hij de geheimzinnige rauwdouwer Roland Deschain (Elba), die op zoek is naar 'de donkere toren', die het geheim herbergt om Mid-World van de ondergang te redden. Helaas moet het vreemde duo bij hun tocht naar de toren het hoofd bieden aan diverse monsterlijke creaturen, om nog maar te zwijgen van een duistere tovenaar (McConaughey) met onfrisse plannen voor deze en andere werelden.

Ook Tom Taylor, Jackie Earle Haley, Katheryn Winnick, Abbey Lee en Dennis Haysbert zijn te zien in The Dark Tower. De regie ligt in handen van de Deen Nikolaj Arcel (A Royal Affair).

The Dark Tower wordt op 24 augustus uitgebracht in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair