Zeven clips geven goede indruk van 'Wonder Woman'

Met actie, maar ook humor.

Er is een hele reeks clips vrijgegeven van Wonder Woman. Daarmee is Warner hard op weg naar de afronding van de marketingcampagne voor de film van Patty Jenkins. Die gaat in de Verenigde Staten op 1 juni al in première en volgt in Nederland twee weken later.

In onderstaande eerste clip zien we Diana (Gal Gadot) ten strijde trekken, vergezeld door Steve Trevor (Chris Pine) en zijn mannen. De clip geeft een goed beeld van de actie die we mogen verwachten en laat zien dat Jenkins de bovennatuurlijke krachten van Diana niet schuwt.


De tweede clip is een langere blik op een trainingsscène tussen General Antiope (Robin Wright) en een stuk minder sterke Diana. Dat speelt zich af voordat ze Wonder Woman wordt en laat zien hoe zwaar de training van de amazones is.


Clip nummer drie is een gevecht tussen Diana en General EricLudendorff (Danny Huston). Ondanks dat Diana veel sterker dan hem is, zien we wel dat hij aan haar gewaagd lijkt te zijn.


De volgende video is tussen Steve en Diana, die ruzie maken. Daarin vertelt Diana over Ares en dat hij de verantwoordelijke is voor de complete oorlog. Geinig is dat de Lasso of Truth ook gebruikt wordt in de clip.


Verder is er een uitgebreidere clip vrijgegeven van een scène die we in de trailers al langer zagen. Daarin beschermt Diana Steve tegen pistoolschoten.


Clip zes laat zien dat Diana met haar zwaard en schild probeert door een draaideur te lopen, wat niet meteen goed gaat. We zien ook Etta Candy (Lucy Davis), die Diana probeert te overtuigen haar zwaard af te geven.


Tot slot is er een video waarin Steve Trevor door de amazones verhoord wordt.



NieuwsFilm

meest populair