Video

Drie geinige clips 'Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge'

Jack Sparrow zit in de problemen.

door Jim Pedd om 13:29 in Video
Drie clips heeft Disney vandaag vrijgegeven van Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge. In de eerste zoekt Henry Turner (Brenton Thwaites) een piraat. Hij probeert Jack Sparrow (Johnny Depp) te vinden in de gevangenis en wil hij hem bevrijden. In eerste instantie gelooft hij niet dat Sparrow de dronkaard is die hij ontmoet.


Heel makkelijk is het allemaal niet voor Jack, die in de tweede clip zijn executiemethode mag kiezen. Hem wordt gevraagd of hij opgehangen wil worden, doodgeschoten of onthoofd met de guillotine. Natuurlijk gaat die executie niet door, want daarvoor is Henry er.


Ook de geest Salazar (Javier Bardem) krijgt aandacht in de video's, waarbij we zien dat Jack en Carina (Kaya Scodelario) aangevallen wordt door Salazar en de andere geesten. Die niet aan wal kunnen overigens, wat een interessante spin geeft aan het verhaal.


Vanaf 25 mei in de bioscoop.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Gut oh gut oh gut, daar gaan we weer. 3 korte clips online gezet is toch geen marketing Di$n€y. Neem een voorbeeld aan die jongens en meisjes van TheDarkOverlord. Deze hebben ook een Pirates of the Caribbean: Salazar Tell No Tales clipje van een dikke 2 uur online gezet. ;) Uiteraard kan je dat clipje anders ook in de bioscoop zien waaronder IMAX waar ik naar toe ga :D

nieuwslaatste nieuws

meest populair