Derde 'Johnny English'-avontuur in de maak met Rowan Atkinson?

De komende herfst gaan de opnames kennelijk beginnen.

De onbekwame MI7-agent Johnny English is zich aan het voorbereiden op een nieuwe missie. Dat meldt het Engelse Chortle. Volgens de website heeft Rowan Atkinson zijn krabbel gezet voor de hoofdrol in een nieuwe film, welke Johnny English uit 2003 en Johnny English Reborn uit 2011 gaat opvolgen.

Chortle meldt dat de preproductiefase is begonnen en de opnames in de aankomende herfst plaats zullen vinden. Wie de onderneming regisseert is niet bekendgemaakt. Hetzelfde geldt voor de scenarist, het plot en andere acteurs. Liefhebbers kunnen de film volgend jaar oktober in de bioscoop aanschouwen.

Working Title Films, die ook betrokken was bij de vorige delen, treedt opnieuw op als productiebedrijf. Hoewel de films van Peter Howitt en Oliver Parker niet al te positief ontvangen zijn, maakten ze wel winst. Beide actiekomedies bezaten een budget van $ 40 miljoen en haalden precies $ 160 miljoen op aan de kassa.

In de eerste film worden de kroonjuwelen van Hare Majesteit de Koningin gestolen door een geniepige Fransman (John Malkovich). Het vervolg draait om English' terugkeer, die al enige tijd niet meer in dienst is. Wanneer ontdekt wordt dat het leven van de Chinese premier op het spel staat, wordt English terug in actie geroepen. Zijn assistent wordt uitgebeeld door Get Out-acteur Daniel Kaluuya.



NieuwsFilm

meest populair