Nieuwe liefde voor actrice Scarlett Johansson?

Nieuwe liefde voor actrice Scarlett Johansson?

Het zou gaan om 'Saturday Night Live'-acteur Colin Jost.

Na een huwelijk van drie jaar met Fransman Romain Dauriac diende Scarlett Johansson afgelopen maart de scheidingspapieren in. De 34-jarige actrice, die monogamie onnatuurlijk acht, heeft sindsdien de bloemetjes buiten gezet. Nu heeft Page Six bericht dat er misschien een nieuwe liefde in haar leven verschenen is: Saturday Night Live-komiek Colin Jost.

Afgelopen zaterdag vond de seizoensfinale plaats van de welbekende show, welke gepresenteerd werd door Dwayne Johnson en andere bekendheden bevatte zoals Tom Hanks en Alec Baldwin. De actrice uit Ghost in the Shell had een gastrolletje en was volgens ooggetuigen erg knus met Jost tijdens de afterparty.

"Ze zoenden elkaar bij de bar," meldt één bron. "Dat deden ze dan een beetje en gingen daarna terug naar praten met andere mensen. Ze zaten bij de bar, iedereen zag het. Ze zoenden op zijn minst twee keer." Een andere ingewijde bevestigde dat er aardig wat geflirt werd. Het ontging zowel de cast en crew van Saturday Night Live niet. "Ze lachten en konden het goed met elkaar vinden."

E! News heeft echter ontdekt dat het al een tijdje gaande is. Jost (32 jaar) en Johansson hebben het eerder al plezierig met elkaar gehad. Wanneer dat precies was is niet vermeld. Er wordt ook bericht dat het verre van serieus is: "Ze zijn niet in een relatie, maar hebben het gezellig. Ze vinden elkaar leuk, maar het is niet exclusief. Op het moment niet in ieder geval. Nu is het leuk."



NieuwsFilm

meest populair