Avengers in actie in nieuwe 'Spider-Man: Homecoming' trailers én posters!

En gloednieuwe found footage beelden.

In onderstaande nieuwe Spider-Man: Homecoming trailers krijgen we een nieuwe blik op een aantal bekende personages die we in de eerste Marvel Cinematic Universe-solofilm van Spidy te zien krijgen. Uiteraard is er Tony Stark / Iron Man (Robert Downey Jr.) te zien, maar er duiken ook beelden op met Happy Hogan (Jon Favreau), Steve Rogers / Captain America (Chris Evans). Dit uiteraard om ervoor te zorgen dat Homecoming afstand kan nemen van de eerdere Spider-Man films.

Maar er zijn ook nieuwe zaken en gezichten. Denk bijvoorbeeld aan het high tech pak, ontwikkeld door Stark. En dan hebben we natuurlijk de tegenstanders, Adrian Toomes / The Vulture (Michael Keaton), Herman Schultz / Shocker (Bokeem Woodbine) en Phineas Mason / Tinkerer (Michael Chernus).

Maar er zijn ook nog de tieners van Parkers High School, zoals Michelle (Zendaya), Flash Thompson (Tony Revolori), Ned (Jacob Batalon) en Liz Allan (Laura Harrier). Eenmaal thuis vindt Tom Holland jonge superheld steun van zijn tante May, gespeeld door Marisa Tomei.




Marvel Studios/Sony Pictures' Spider-Man: Homecoming moet vanaf 6 juli in de Nederlandse bioscoopzalen verschijnen. Naar verluidt trapt de superheldenfilm af met een Noord-Amerikaanse opening van zo'n $135 miljoen.

UPDATE: Plus twee spectaculaire posters!

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Hieronder overigens ook nog een bijzonder cool 'bioscoopbord':

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair