Algemeen

Gaat Sam Claflin in 'Adrift' zeilen met Shailene Woodley?

Een overlevingsdrama gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Tami Oldham.

door Rik Timmer om 09:56 in Algemeen
Omdat Miles Teller geen gaatje in zijn agenda kan vrijmaken voor Baltasar Komákur's drama Adrift, hebben de makers naar een nieuw gezicht moeten zoeken. Volgens Variety is dat misschien Sam Claflin geworden, die we eerder zagen in Snow White and the Huntsman en de laatste drie Hunger Games-titels. Momenteel voert de acteur gesprekken om samen met Shailene Woodley in het overlevingsdrama op te treden.

Het verhaal van Adrift, dat geschreven is door Aaron en Jordan Kandell (Moana / Vaiana), is gebaseerd op een ijzingwekkend avontuur van Tami Oldham Ashcraft, dat in 1983 voorviel. Ze ging samen met haar Britse verloofde Richard Sharp een grote zeilreis afleggen, maar het eindigde in een nachtmerrie toen de luxe jacht kapseisde nadat ze oog in oog kwamen te staan met een orkaan.

Hoewel Tami, die in de film gespeeld zal worden door Woodley, de enige overlevende was, zal Komákur's nieuwste een andere kant opgaan. Zowel Tami als Richard overleven de botsing met de orkaan, maar zijn beiden gewond en kunnen geen contact leggen met de bewoonde wereld. In de film zal Tami een manier moeten vinden om gered te worden.

Adrift, een project van RVK Studios en STX Entertainment, begint deze zomer met de opnames. Claflin plaatste een tijdje geleden een punt achter de opnames van oorlogsfilm Journey's End. Woodley verscheen eerder dit jaar in de HBO-serie Big Little Lies. Het nieuws gaat rond dat er een tweede seizoen komt, maar tot op heden zijn het roddelpraatjes.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Ik zou ook best willen zeilen met Shailene Woodley :(

NieuwsFilm