Rekwisieten hinten naar nieuwe films in het Marvel Cinematic Universe

Een nieuwe Hamer én voorwerpen uit Atlantis?

Dit weekend opent Disneyland California de deuren van de attractie Guardians of the Galaxy - Mission: Breakout. IGN heeft al een kijkje genoemen en vond tussen aanwezige rekwisieten twee opvallende stukken. Deze lijken te wijzen op de introductie van nieuwe personages of misschien wel complete films in het Marvel Cinematic Universe.

De Mission: Breakout draait onder meer rond de collectie The Collector (Benicio Del Toro) en daardoor zijn er heel wat zaken te zien in en rond de attractie. Een van de meest opvallende voorwerpen is de 'Asgardian War Hammer', waarbij de tekst "Afkomstig uit de dwergensmederij op Nidavellir. Dit handgemaakte object is gemaakt van de krachtige steen, Uru." Onderstaande hamer is volgens IGN de Stormbreaker, het wapen van Beta Ray Bill, rivaal en later vriend van Thor.

Bekijk de afbeelding
Ook opvallend zijn de 'Mysterious Artifacts', omschreven als "Gevonden op de bodem van een aardse oceaan. Erg weinig is bekend over de bevolking die deze heeft gemaakt." Dit wijst naar Namor the Sub-Mariner en zijn thuisland Atlantis.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair