Speciale boodschap Rocket en Vol. 2-slechterik terug in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Speciale boodschap Rocket en Vol. 2-slechterik terug in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Mission: BREAKOUT!

Nu Guardians of the Galaxy Vol. 2 eenmaal in de bioscoop draait, lijkt deze alweer oud nieuws en wordt de aandacht verlegd naar de aankomende titels in het Marvel filmuniversum. Bijvoorbeeld Guardians of the Galaxy Vol. 3! James Gunn heeft aangegeven dat onder meer één van de slechteriken terugkeert.

"Ik ben absoluut van plan om Elizabeth Debicki terug te brengen. Ze is zelfs een van mijn favoriete acteurs waarmee ik ooit heb samengewerkt. Ik denk dat zij, Pom Klementieff die Mantis speelt en Chris Sullivan die Taserface speelt de beste drie acteurs zijn waarmee ik ooit heb gewerkt en ik zou graag weer met hen in zee gaan," Aldus Gunn tegenover IGN.

Elizabeth Debicki (The Man from U.N.C.L.E., The Great Gatsby) speelt in Vol. 2 de rol van Ayesha, de 'Golden High Priestess' van het Sovereign volk. Naast Ego vormen ze de grootste bedreiging in de grootse sci-fi actiekomedie. Overigens zagen we Ayesha ook in de afttercredit-scène, waarin ze Adam Warlock tot leven wekt.

En ook nog een speciale boodschap van Rocket. In onderstaande video kondigt hij de attractie Guardians of the Galaxy - Mission: BREAKOUT! aan die op 27 mei opent in het park Disney California Adventure.



NieuwsFilm

meest populair