Zac Efron over zijn intense tongzoen met Dwayne Johnson

Zac Efron over zijn intense tongzoen met Dwayne Johnson

"I kissed a girl and I liked it"... maar dan anders!

Baywatch-hunk Zac Efron (Bad Neighbours 2, Dirty Grandpa) vond het heerlijk om met zijn strandwachtcollega Dwayne Johnson (The Fate of the Furious, Hercules) te mogen zoenen, zo biechtte hij eergisteren blozend op in The Late Late Show with James Corden.

Baywatch druipt van de zomershete scènes aan de baai van Florida, waar de twee heren samen zullen moeten werken om een gevaarlijke drugscrimineel te verslaan. In de film heeft Efrons karakter Matt Brody, een oud Olympisch zwemmer, een oogje op zijn vrouwelijke collega Summer Quinn, gespeeld door Alexandra Daddario.

In een scène, die ook in de Red Band trailer van de film te zien is, zien we Brody en Quinn naar elkaar toe zwemmen onder water voor een romantische zoenpartij. Echter is er een twist, namelijk dat Brody niet aan het zoenen is met Baywatch-babe Quinn, maar met leidinggevende Mitch Buchannon, het karakter van Johnson.


Talkshowhost Corden werd erg nieuwsgierig naar de filmzoen en vroeg enthousiast naar hoe de lippen van The Rock precies smaakten. Efron beschreef Johnsons "cherry chap stick" als een "Winterfresh (kauwgommerk) commercial".

Volgens de 29-jarige Hollywoodster was het eigenlijk ook geen grote verrassing dat zijn kus met de spierbundel hem goed beviel. "In het begin vond ik het wel even raar. Normaal ben ik niet echt van de mannen, weet je...," vertelt Efron, "maar uiteindelijk bleek de kus geweldig! Johnson is fantastisch in alles wat hij doet!"

Corden blijkt zelf ook wel interesse te hebben in een flinke zoenpartij met Johnson. De 45-jarige krachtpatser blijkt namelijk ook hoog op het verlanglijstje te staan van de The Late Late Show-presentator. Bekijk hieronder het geestige interview met Efron terug!



NieuwsFilm

meest populair