Barman eist $ 5 miljoen van Shia LaBeouf wegens mishandeling en laster

Barman eist $ 5 miljoen van Shia LaBeouf wegens mishandeling en laster

Begin april noemde een dronken LaBeouf hem een "verdomde, racistische bitch."

Te diep in het glaasje kijken heeft nooit wonderen verricht voor Shia LaBeouf. Eigenlijk alleen problemen. De acteur, die al eerder in de moeilijkheden is gekomen vanwege zijn drankgebruik en er dikwijls voor geholpen is, bezocht woensdag 4 april een bowlingcentrum met zijn vrouw Mia Goth. Omdat ze beiden dronken overkwamen, besloot barman/leidinggevende David Bernstein ze niet meer te bedienen. Een woordenstrijd, die tevens op video vastgelegd is, volgde en heeft nu geresulteerd in juridische stappen.

Bernstein eist namelijk 5 miljoen dollar van de 30-jarige LaBeouf wegens mishandeling en laster. Volgens Bernstein schreeuwde LaBeouf louter en trachtte de zwart gekleurde mensen in de ruimte overstuur te krijgen, zodat ze zich naast de acteur zouden scharen. In de ingediende documenten beweert Bernstein namelijk dat de Disturbia-ster hem een "verdomde, racistische bitch" noemde. Het had ervoor moeten zorgen dat Bernstein racistisch zou optreden, maar de barman hield zich koel. De uitspraak is tevens ook in de onderstaande video te horen.



Eerder meldden ooggetuigen dat LaBeouf en Goth al drie uur lang bezig waren met het achterover gooien van biertjes. Toen ze aan de bar om Franse frietjes vroegen, werden ze niet bediend. LaBeouf sloeg met zijn vuist op de toonbank en begon toen langdurig te schreeuwen. Toen de acteur eindelijk vertrok, keerde hij weer terug. Kennelijk was hij vergeten zijn bowlingschoenen in te leveren.



NieuwsFilm

meest populair