Hollywoodkoppel Ben Stiller en Christine Taylor gaan scheiden

Hollywoodkoppel Ben Stiller en Christine Taylor gaan scheiden

Na 17 jaar zetten ze een punt achter hun huwelijk.

Hollywoodrelaties komen en gaan en duren meestal niet erg lang. Er zijn enige uitzonderingen en misschien zullen de meesten gedacht hebben dat Ben Stiller daar ook wel bij zou horen, aangezien hij deze maand precies 17 jaar getrouwd was met actrice Christine Taylor, maar daar blijft het ook bij. Ze hebben namelijk besloten te gaan scheiden. Ze hebben samen twee kinderen: de elfjarige Quinlin en de vijftienjarige Ella.

De twee acteurs lieten zich er over uit tegenover E! News: ''Met grote liefde en respect voor elkaar hebben we besloten na achttien jaar samen te zijn geweest uit elkaar te gaan. Onze prioriteit ligt nu bij onze kinderen, die we zullen blijven opvoeden als toegewijde ouders en beste vrienden. We vragen jullie allemaal om onze privacy tijdens deze tijd te respecteren''.

Stiller en Taylor ontmoetten elkaar tijdens de opnames van de nooit uitgebrachte serie Heat Vision and Jack in 1999 en trouwden een jaar later in Hawaï. Ze waren nog de nodige keren samen in verschillende films te zien, zoals o.a. in Zoolander 1 en 2 maar ook Tropic Thunder.



NieuwsFilm

meest populair