J.K. Rowling rondt script 'Fantastic Beasts 2' af

J.K. Rowling rondt script 'Fantastic Beasts 2' af

Ditmaal reist Newt Scamander naar Parijs.

J.K. Rowling heeft bekend gemaakt dat ze het script van Fantastic Beasts and Where to Find Them 2 afgerond heeft. Vorig jaar november ging de eerste film in de prequel-reeks op Harry Potter in première en bleek die aan de wereldwijde box office goed voor 814 miljoen dollar. Nu weten we dus dat het werk aan die tweede prequel voorspoedig loopt.

Op Twitter vroeg een fan aan Rowling naar de status van het vervolg. Daarop liet de schrijfster weten dat ze klaar was met het script. Maar ze mag er natuurlijk niets over vertellen:


Details over Fantastic Beasts 2, dat in augustus onder leiding van David Yates in productie gaat, zijn schaars. Duidelijk is dat Eddie Redmayne terugkeert als Newt Scamander en ditmaal verzeild raakt in een veel groter avontuur. Hij krijgt meer te maken met de kwaadaardige Grindelwald (Johnny Depp) en Albus Dumbledore (Jude Law).

Naar het schijnt is er een kleinere rol voor Redmayne en komt vooral Dumbledore centraal te staan. Als we hem ontmoeten in deze film - die zich deels in Parijs afspeelt - is hij professor van het vak Transfiguration. Naar verwachting draait deze tweede in een geplande reeks van vijf films vanaf november 2018 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair