Emmy Rossum trouwt met Sam Esmail

Emmy Rossum trouwt met Sam Esmail

Beiden zijn bekend van grote tv series.

Hollywood is weer een sterrenkoppeltje rijker; actrice Emmy Rossum, bekend van o.a. The Day After Tomorrow en The Phantom of the Opera, is getrouwd met Sam Esmail, de bedenker van de populaire serie Mr. Robot. De twee leerden elkaar kennen in 2013, toen zij een van de hoofdrollen vertolkte in Esmail's regiedebuut Comet. Twee jaar later verloofden ze zich. Het huwelijk werd afgelopen zaterdag gesloten tijdens een intieme ceremonie in New York.

De actrice kwam een paar maanden geleden nog in het nieuws toen maar liefst aan 150.000 dollar aan juwelen werd gestolen uit haar huis, maar ook heeft ze pas nog haar Shameless contract kunnen veranderen. Rossum werd namelijk minder betaald dan William H. Macy, de andere hoofdrolspeler van de serie, maar na 7 seizoenen minder betaald te hebben gekregen, heeft ze succesvol haar contract kunnen heronderhandelen en krijgt nu, op z'n minst, hetzelfde salaris, zo niet zelfs meer.

De 30-jarige Rossum zal binnenkort te zien zijn in het achtste seizoen van Shameless, terwijl de 39-jarige Esmail nog druk bezig is met seizoen 3 van Mr. Robot, dat in oktober weer verder gaat.



NieuwsFilm

meest populair