Doel Peter Parker in 'Spider-Man: Homecoming' is Avenger worden

Doel Peter Parker in 'Spider-Man: Homecoming' is Avenger worden

Waar de Vulture komt kijken...

Spider-man: Homecoming wordt de tweede film voor Tom Holland als Peter Parker. Het is verder de derde keer dat er een solofranchise gepland is voor een variant op Peter Parker. Tijdens een Yahoo Movies-sessie op Facebook, sprak Tom Holland over het grote onderscheid tussen zijn versie en de anderen.

Hij wees niet alleen op het leeftijdsverschil tussen hem en de versies van Andrew Garfield en Tobey Maguire, maar ook op de motivaties van zijn personage. Volgens Holland is dat vooral dat Peter een bovenal een Avenger wil worden. "Ik denk dat het grote verschil is, dat Peter Parker nu een overkoepelend doel heeft, en dat is een Avenger worden. Alles wat hij doet, en hij doet het met de goede redenen, is op een dag een Avenger worden en zich bewijzen aan Tony Stark. En ik denk dat we nooit eerder een Spider-Man gezien hebben met die redenen."

Natuurlijk weten we al het een en ander over de manier waarop dat loopt. Tony Stark (Robert Downey Jr) wil dat Peter vooral naar school gaat en niet achter de grote criminelen aan gaat. Maar dat zal Peter gewoon doen, waarbij vooral de Vulture (Michael Keaton) komt kijken.

Vanaf 6 juli draait de film van regisseur Jon Watts in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair