Algemeen

Vervolg op flop 'Power Rangers' lijkt toch mogelijk

Er wordt namelijk goed verdiend aan de reboot.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:36 in Algemeen
Dat bioscoopfilms niet per se financieel enorm goed hoeven te presteren om er wel bakken met geld mee te verdienen, weten vooral de merchandise-afdelingen. Bepaalde merken doen het namelijk erg goed in de speelgoedwinkel. Zo ook Power Rangers, en dit biedt kansen voor de beloofde Power Rangers 2.

Volgens ToyNews zijn de speelgoedjes rond de film erg populair. Power Rangers blijkt namelijk de nr. 1 actiefiguren af te leveren. En dat is heel goed in een markt met enorm veel concurrentie. De verkopen zouden zo'n 186 procent zijn toegenomen ten opzichte van een jaar geleden.

De film van Dean Israelite is geflopt aan de wereldwijde bioscoopkassa's. De $100 miljoen kostende actiefilm leverde tot op heden slechts $140,2 miljoen op en heel veel zal daar niet meer bijkomen. Wel moet de film nog gaan draaien in Japan.

Wie weet zijn de opbrengsten op het merchandisefront wel voldoende om te besluiten om alsnog een vervolg af te leveren op de nog best redelijk ontvangen film.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Als je een bericht als dit maakt, wil ook graag meer cijfers weten.
Wat voor bedrag het speelgoed aan geld tot nu toe heeft opgehaald heeft, dat moet dan ook bekend zijn. En wat de productiekosten zijn van al dat speelgoed.

Lijkt idd een kans dat er alsnog een vervolg kan komen.

Ed Crane

Avatar

...en bijvoorbeeld ook wat die kindjes die vastgeketend zitten aan die tafeltjes waar ze met hun handjes al die kleine onderdeeltjes toch nog tot één Power Rangertje weten te maken, wat die nou precies verdienen.

GreenHornet

Avatar

laat de groene ranger maar komen

nieuwslaatste nieuws

meest populair