Tom Holland wil Chris Pratt in 'Uncharted'

Tom Holland wil Chris Pratt in 'Uncharted'

En hoe kwam hij bij deze film uit?

Kortgeleden werd onthuld dat acteur Tom Holland de rol van een jonge Nathan Drake zou spelen in de Uncharted-film. Nu vertelt de acteur in een interview met Yahoo over hoe hij betrokken raakte bij de film en welke andere castleden hij graag zou willen.

"Het is erg spannend. Ik wist er niet zoveel vanaf. Het kwam gewoon op, een gesprek dat ik had met [studiohoofd] Tom Rothman over het potentieel van verschillende films die ik zo willen maken met Sony, en ik had het gevoel dat het publiek interesse zou hebben in een film over een jonge Nathan Drake," begon Holland. "Ik had toen een ontmoeting met Shawn [Levy, regisseur] bij de MTV Awards en we hadden het er kort over een oorsprongsverhaal te maken, in plaats van te herhalen wat de games al doen. Het lijkt erop dat mensen ernaar uitkijken en ik weet dat ik dat in elk geval doe. Ik kijk ernaar uit er verdere gesprekken over te gaan voeren."

Er werd ook gevraagd van wie Holland zou willen dat hij de rol van vaderfiguur Sully zou spelen. Daar heeft hij een duidelijke keuze voor. "Ik denk dat Jake Gyllenhaal een goede keuze zou zijn. Maar ik ging langs bij de Jurassic World film laatst, om mijn vriend die hem regisseert te bezoeken en Chris Pratt zit daarin, met wie ik de afgelopen maanden erg goede vrienden geworden ben, en ik denk dat hij een geweldige Sully zou zijn. Ik denk dat het cool zou zijn, want als het een film over een oudere Nathan Drake zou zijn, was Chris perfect geweest als Nathan. Maar ik denk dat hij een goede Sully zou zijn en ik vind het geweldig om met Chris te werken."

De film van regisseur Shawn Levy heeft nog geen releasedatum.



NieuwsFilm

meest populair