Wat zien we van Doutzen Kroes in 'Wonder Woman'?

Wat zien we van Doutzen Kroes in 'Wonder Woman'?

Het Nederlands topmodel!

Deze dagen zitten wereldwijd de bioscoopzalen vol voor de DC-film Wonder Woman. De uitstekend ontvangen film van Warner Bros. herbergt heel wat vrouwelijk schoon, uiteraard met onder meer Gal Gadot die de titelrol speelt. Maar in de film zien we ook het Nederlandse model Doutzen Kroes!

In de film speelt Kroes de rol van de amazone Venelia. Heel vaak krijgen we haar niet te zien en enorm veel tekst heeft ze ook niet. Ze is in vier scènes te zien en heeft slechts één regel tekst.

In gesprek met het AD zei de regisseur Patty Jenkins over Kroes: "Doutzen maakte op mij op de set een verpletterende indruk. Ik wilde diverse vrouwentypes als amazones in de film. Ze is een perfect als amazone, rijdt uitstekend paard en heeft een enorm atletisch lijf. Dat zij een moeder van twee kinderen is vond ik verbazingwekkend om te horen. Ze is een echte professional. Haar inzet deed mij versteld staan."

Ook de minstens zo mooie Gadot bleek zeer positief over Kroes: "Wat een prachtig mens. Mijn man is Nederlands en heeft lang met Doutzen gesproken. Ze maakte ook op mij heel intelligente indruk. Ze had zelfs een beter idee dan het zinnetje dat zij in de film uitspreekt."

Wonder Woman, met een score van 93% op Rotten Tomatoes, gaat op 15 juni in Nederland in première. Check hieronder foto's uit de film, met uiteraard Kroes in beeld.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair