Officiële titel 'Top Gun'-sequel onthuld door Tom Cruise

Officiële titel 'Top Gun'-sequel onthuld door Tom Cruise

Ook geeft de Cruiser het een en ander weg over de toon en de muziek van het langverwachte vervolg.

Tijdens de persrondes voor The Mummy, heeft Tom Cruise gesproken met Access Hollywood over een van zijn volgende projecten: het langverwachte vervolg op actie-klassieker Top Gun uit 1986. Het project wordt al jaren ontwikkeld en werd eerder uitgesteld na de dood van regisseur Tony Scott, maar lijkt nu echt werkelijkheid te worden. Cruise gaf aan tijdens het interview dat ze de toon, formule en muziek van de oorspronkelijke film intact willen houden:

"De film zal dezelfde toon hebben als het eerste deel. Stilistisch gezien zal er niks veranderen. We gebruiken opnieuw de muziek van Harold Faltermeyer. Pilotenbrillen komen terug. We gebruiken enorme straaljagers. Het wordt net zo'n competitieve film als de eerste, maar we zien wel een Maverick die de nodige voortgang in zijn leven heeft gemaakt."

Volgens de laatste geruchten zou Joseph Kosinski, met wie Cruise eerder werkte aan Oblivion, het vervolg moeten regisseren. Cruise onthulde ook de titel van de film:

"De titel is niet Top Gun 2, maar Top Gun: Maverick. Ik wilde geen nummer, dat is nergens voor nodig."

Als de opnames zullen beginnen binnen het komende jaar (zoals Cruise beweert), dan zal de film in de zomer van 2019 in de bioscopen moeten draaien.



NieuwsFilm

meest populair