Zeven keer Noomi Rapace in trailer sciencefictionfilm 'Seven Sisters'

Zeven keer Noomi Rapace in trailer sciencefictionfilm 'Seven Sisters'

Ze speelt naast Willem Dafoe en Glenn Close in de voorheen getitelde 'What Happened to Monday?'

De Franse distributeur SND Films heeft ons de eerste bewegende beelden geschonken van Seven Sisters, een sciencefictionfilm met Noomi Rapace die eerder de titel What Happened to Monday? droeg. Tommy Wirkola (Dead Snow, Hansel & Gretel: Witch Hunters) heeft de regie in handen. Rapace speelt zeven rollen in de film. Ze wordt daarbij gesteund door Willem Dafoe en Glenn Close.

Het is de niet zo verre toekomst. Wegens overbevolking en hongersnood wordt de overheid aangezet tot drastische maatregelen. Ze richten een beleid op dat ervoor zorgt dat koppels maar één kind mogen hebben. Deze wordt gehanteerd door het Child Allocation Bureau. Een identieke zevenling, allen vernoemt naar een dag van de week, komt weldra in hun vizier terecht. De zeven zussen mogen elk maar op één dag het huis uit en moeten zich voordoen als dezelfde persoon: Karen Settman. Wanneer één van hen op een dag niet thuiskomt, beginnen de anderen zussen een zoektocht.



Ook Nederlander Marwan Kenzari maakt deel uit van de cast. Het verhaal is tot stand gekomen door scenaristen Max Botkin en Kerry Williamson. Momenteel is er nog geen Nederlandse of Amerikaanse releasedatum. Seven Sisters is gemaakt door diverse ondernemingen, waaronder Nexus Factory, Raffaella Productions en Title Media.

NieuwsFilm

meest populair