What Happened to Monday (2017)

Seven Sisters. One Identity.

Noomi Rapace speelt in dit interessante, maar niet goed uitgewerkte scifi-drama zeven zussen.
play

6,0 details

  • Thriller
  • Sci-Fi
  • Verenigde Staten
  • Verenigd Koninkrijk
  • Frankrijk
  • België
Verenigde Staten

De film speelt zich af in een overbevolkte gemeenschap waar het niet is toegestaan om meer dan één kind te hebben. Rapace speelt zeven zussen, een zevenling, die zich schuilhouden om terdoodveroordeling te voorkomen. Als één van de zussen verdwijnt, is het aan de overige zes om haar te vinden.

Regie
Morten Tyldum
Tommy Wirkola
Cast
Noomi Rapace, Willem Dafoe, Chico Kenzari, Glenn Close, Robert Wagner, Pål Sverre Valheim Hagen, Vegar Hoel, Stig Frode Henriksen, Christian Rubeck, Jeppe Laursen, Sewell Whitney, Adetomiwa Edun, Lara Decaro, Alexandre Nguyen, Cameron Jack, Cassie Clare, Kirsty Averton.
Release
23.08.2017
Release NL
02.11.2017

Filmtotaal Recensie

Regie: Tommy Wirkola | Cast: Noomi Rapace (De Settman zussen), Glenn Close (Nicolette Cayman), Willem Dafoe (Terrence Settman), Pal Sverre Hagen (Jerry), e.a. | Speelduur: 123 minuten | Jaar: 2017

Wie van actrice Noomi Rapace houdt zal zijn of haar geluk niet op kunnen. In het scifi-drama What Happened to Monday krijg je Noomi maar liefst zeven keer voor de prijs van één.

De film speelt zich af in de toekomst, in 2073 om precies te zijn. De wereld kampt met overbevolking en het Child Allocation Bureau heeft besloten om de crisis aan te pakken door alle kinderen die na de eerstgeborene komen in te vriezen. Wanneer Karen Settman sterft wanneer ze een zevenling baart, besluit opa Settman de meisjes te behoeden voor het invriezen. Hij laat ze in het geheim opgroeien in zijn zolderappartement en geeft elk van de meisjes een andere naam naar de dag van de week. Als de dag van hun naam aan de beurt is, mogen ze naar buiten. Ze spelen dan de rol van Karen Settman, vernoemd naar hun moeder. Elke avond moeten ze uitgebreid vertellen wat er die dag is gebeurd, zodat de volgende dag geen continuïteitsfouten worden gemaakt door de andere zusjes.

videotrailers & clips

alle artikelen (4)

What Happened to Monday Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

What Happened to Monday

acties