Vijf clips 'The Mummy' geven goede indruk van de film

Vijf clips 'The Mummy' geven goede indruk van de film

We mogen humor, spanning en actie verwachten.

Vandaag zijn er vijf clips vrijgegeven van Alex Kurtzman's The Mummy. Die geven een goede indruk van wat we van de eerste Dark Universe-film mogen verwachten. Mocht je na de clips nog meer willen weten over de film, verwijzen we je door naar onze special.

De eerste clip heet Escape en laat zien dat Nick Morton (Tom Cruise)) en zijn collega Chris (Jake Johnson) grote problemen hebben. Ze worden van alle kanten beschoten en moeten zien te ontsnappen, maar dat kan niet zomaar.


Dan is er een clip die laat zien wat er mis gaat in het vliegtuig. Dat stort neer door een botsing met vogels, waarbij Nick Morton zijn collega Jenny (Annabelle Wallis) probeert te redden met een parachute. Maar daarbij is het voor hemzelf te laat.


Prodigium is het verbindend element in het Universal Dark Universe. Dr. Jekyll (Russell Crowe) introduceert ons in het kwaad, in de vorm van Ahmanet (Sofia Boutella).


De volgende clip heeft een voice-over van Crowe, waarin uitgelegd wordt hoe Ahmanet haar krachten kreeg. Ze verbond haar ziel met de god van de dood - Set - en sloot een verbond met hem. In zijn opdracht moest ze het kwaad over de wereld verspreiden.


Tot slot is er een clip waarin Ahmanet Nick achterna zit. En dat doet ze - zoals het een goed monster betaamt - heel kalmpjes.



NieuwsFilm

meest populair