'Arrow'-actrice Katie Cassidy is verloofd

'Arrow'-actrice Katie Cassidy is verloofd

Haar geliefde vroeg om haar hand tijdens hun vakantie op een eiland in de Indische Oceaan.

Katie Cassidy is helemaal klaar voor de volgende stap in haar leven. De 30-jarige Amerikaanse gaat namelijk trouwen. Dat heeft ze via haar Instagram-account bekendgemaakt met de onderstaande foto. Deze maakte ze met haar verloofde Matthew Rodgers op het eiland Mauritius, waar ze momenteel op vakantie zijn. Ze verblijven in het vijfsterrenhotel The Oberoi.

De actrice - o.a. bekend van films als Black Christmas (2006), A Nightmare on Elm Street (2010) en tv-serie Arrow - schreef bij de afbeelding: "Ik kan niet wachten om voor altijd bij je te zijn, mijn lieveling! Ik ben het gelukkigste meisje op de hele wereld. Ik hou van je, tot aan de maan en terug. Bedankt voor de magische avond die ik voor altijd zal herinneren."



Veel is niet bekend over het koppel. Cassidy en Rodgers verschenen voor het eerst in beeld in november 2016. Toen werden ze samen gefotografeerd. Het wordt Cassidy's eerste huwelijk, die eerder in diverse relaties is geweest, waaronder met Jerry Ferrara (Entourage) in 2012 en Topher Grace (Spider-Man 3) in 2009.

NieuwsFilm

meest populair