Hoofdrolspeler 'Hellboy'-reboot past 'Right Hand of Doom'

Hoofdrolspeler 'Hellboy'-reboot past 'Right Hand of Doom'

En Stranger Things' David Harbour over de rol.

Afgelopen maand werd duidelijk dat Hellboy in de reboot gaat, met David Harbour als de duivelse superheld. Het lijkt erop dat er vaart wordt gemaakt met Hellboy: Rise of the Blood Queen, aangezien Harbour al zijn 'Right Hand Of Doom' heeft laten aanmeten.

De acteur sprak met The Wrap over zijn rol: "Het is een personage waar ik van hou, en op een bepaalde manier denk ik dat [Hellboy-bedenker] Mike Mignola en een groep andere mensen me in Stranger Things hebben gezien en me daarom willen om Hellboy te spelen en denken dat ik overeenkomsten met hem heb." En over Hellboy zei hij: "Ik vind hem een demon, hij is gestoord en hij is aardig en kwetsbaar en neurotisch. Er is een hoop complexiteit."

Hieronder de foto die Stranger Things-acteur Harbour deelde via social media. De film bevindt zich nog in de pre-productiefase, maar hij laat al wel de bekende 'Right Hand Of Doom' maken. Tegenover The Wrap zei hij over de opnamestart het volgende: "We moeten in september van start gaan, dat hoop ik."

Right Hand of Doom. 😈

Een bericht gedeeld door David Harbour (@dkharbour) op


De R-rated film van regisseur Neil Marshall (The Descent, Game of Thrones) moet naar verluidt volgend jaar in de bioscoop verschijnen. Voor de mensen die denken dat Ron Perlman de boel niet steunt; Harbour en Perlman spraken elkaar recent over de plannen:



NieuwsFilm

meest populair