Nog jongere versies hoofdpersonen 'Fantastic Beasts 2' gezocht

Nog jongere versies hoofdpersonen 'Fantastic Beasts 2' gezocht

Een tienerversie van Dumbledore en Grindelwald...

Het ziet ernaar uit dat regisseur David Yates druk op zoek is naar castleden voor Fantastic Beasts and Where to Find Them 2. Op de site Pottermore, die schrijfster J.K. Rowling jaren geleden lanceerde, is een casting call geplaatst waarin gezocht wordt naar jonge acteurs voor de rollen van Newt Scamander, Leta Lestrange, Gellert Grindelwald en Albus Dumbledore.

De oudere versies van die personages zijn natuurlijk wel al gecast. Newt wordt wederom gespeeld door acteur Eddie Redmayne en de rol van Leta Lestrange is - nadat ze een cameo had in de originele film - voor Zoë Kravitz. Verder speelt Johnny Depp de rol van Grindelwald en is Jude Law de jonge Albus Dumbledore.

Specifiek wordt nu gezocht naar drie acteurs van de leeftijden 13 tot 16 voor de rollen van Newt, Leta en ene Sebastian. Verder zoekt men acteurs van tussen de 16 en 18 om Grindelwald en Dumbledore te spelen als tieners.

Met de zoektocht naar meerdere jonge acteurs, is de kans groot dat er meerdere flashbacks in deze vervolgfilm zitten. Zo zou er een flashback naar de ontmoeting tussen Grindelwald en Dumbledore in de film kunnen zitten. Verder weten we dat er een bijzondere band is tussen Newt en Dumbledore, dus lijkt de kans groot dat dit vervolg ook daar iets van toont.

Fantastic Beasts 2 draait vanaf 15 november 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair