Orange Is The New Black-actrice Laura Prepon hoogzwanger

Orange Is The New Black-actrice Laura Prepon hoogzwanger

Samen met haar man Ben Foster verwacht zij haar eerste kindje!

Orange Is The New Black-actrice
Laura Prepon (The Girl on the Train, The Hero) en haar man Ben Foster (Warcraft: The Beginning, Inferno) verwachten over een kleine maand hun eerste kindje. Gisteren maakte een hoogzwangere Prepon in een Amerikaanse ochtendshow het geslacht bekend.

Prepon, vooral bekend als Alex Vause uit de populaire Netflix-serie over een vrouwengevangenis Orange Is The New Black, is op dit moment acht maanden zwanger van haar eerste baby'tje. In januari van dit jaar lekte het nieuws over haar zwangerschap uit in de media. Haar beginnend babybuikje wist ze toen niet goed genoeg te verhullen op de rode loper van een filmfestival. De actrice was daar toen alles behalve blij mee vertelt ze: "Mijn moeder en zussen wisten het toen nog geeneens!"

Samen met haar man Foster is ze er klaar voor om te beginnen aan hun avontuur als ouders. Prepon en Foster hebben sinds begin vorig jaar een relatie en zijn sinds oktober 2016 met elkaar verloofd. De twee kenden elkaar echter al meer dan twintig jaar, dankzij een gemeenschappelijke vriend. Uiteindelijk is de vonk dus bij de twee overgeslagen en verwachten zij nu samen hun eerste kindje.

Tot nu toe waren beide sterren erg stil over het geslacht van hun aankomende oogappeltje, maar de 37-jarige Prepon onthulde gisteren in een Amerikaans praatprogramma dat zij en Foster een dochtertje zullen krijgen. Ook vertelt ze dat ze op het moment ontzettend gelukkig is en niet kan wachten op de geboorte van haar dochter. Prepon is deze maand uitgerekend. Leuk!

NieuwsFilm

meest populair