Actie en spektakel in nieuwe tv-spot 'War for the Planet of the Apes'

Actie en spektakel in nieuwe tv-spot 'War for the Planet of the Apes'

Dawn of the Planet of the Apes-regisseur Matt Reeves regisseert wederom.

20th Century Fox heeft een nieuw tv-spot van War for the vrijgegeven. In de spot zien we hoe apenleider Caesar (Andy Serkis) het opneemt tegen een menselijke groep soldaten. Je kunt de spot hieronder bekijken.

In War for the pLanet of the Apes, het derde deel in de rebootreeks van de science-fictionfranchise, zien we hoe Caesar en zijn apen ertoe worden gedwongen om het op te nemen tegen een leger van mensen, dat onder leiding staat van een genadeloze kolonel (Woody Harrelson). Na een groot aantal doden aan de apenkant, worstelt Caesar met zijn donkere kant en begint hij aan een mythische tocht om wraak te nemen. De eindstrijd tussen Caesar en Harrelsons personage zal de toekomst van hun soorten en van de planeet bepalen.

War of the Planet of the Apes wordt na Dawn of the Planet of the Apes opnieuw geregisseerd door Matt Reeves (Cloverfield). Naast Serkis en Harrelson zien we in de film ook Steve Zahn, Terry Notary en Karin Konoval. War for the Planet of the Apes draait vanaf 13 juli a.s. in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair