Derde 'John Wick' lost Marker definitief in

Derde 'John Wick' lost Marker definitief in

Wat kun je van de derde Wick verwachten?

Dit jaar ging Keanu Reeves' John Wick weer helemaal los op het witte doek in John Wick: Chapter 2. De keiharde oud-huurmoordenaar is alles behalve te stoppen en het zal je niet verbazen dat hij zijn afrekening met bepaalde delen van de onderwereld zal voortzetten.

Regisseur Chad Stahelski sprak met The Independent over het derde deel: "We gaan er iets in stoppen over de High Table, hoe dat allemaal werkt. We gaan er iets in doen over waar John vandaan komt en waar hij naar toe wilt. Ik wil niet teveel zeggen, maar het wordt een mooie voltooiing van Mr. Wicks reis."

In het tweede deel wordt meerdere keren verwezen naar de High Table, maar deze wordt nooit getoond. In deel 3 gaan we dus meer zien van deze verenigde groep misdaadbazen. Hoe John daarmee om zal moeten gaan is niet helemaal duidelijk, aangezien hij in deel 3 minimaal het doelwit is van zo'n beetje iedere huurmoordenaar in de wereld. Dit uiteraard als de film geen prequel wordt.

En het lijkt er dus op dat Chapter 3 de serie gaat afronden. De opnames zouden eind dit jaar moeten aanvangen. Een release begin 2019 lijkt voor de hand liggend. Hieronder een recent vrijgegeven verwijderde scène uit Chapter 2, met onder meer Ian McShane's Winston:



NieuwsFilm

meest populair