Algemeen

Eerste reacties 'War for the Planet of the Apes': Spectaculair!

En de speelduur bekend.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 14:42 in Algemeen
Je zou het soms bijna vergeten, maar deze filmzomer heeft meer te bieden dan superheldenfilms. Zo verschijnt over een maandje het derde deel in de Planet of the Apes-rebootreeks: War for the Planet of the Apes. Ondertussen zijn er eerste screenings geweest en online verschijnen zeer hoopvolle reacties.

In het vervolg op Dawn of the Planet of the Apes krijgen we te zien hoe de apen steeds meer de macht in handen krijgen. We komen ze recht tegenover de mensheid te staan; het wordt Caesar (Andy Serkis) versus Colonel (Woody Harrelson).

De film van Matt Reeves (The Batman) schijnt 140 minuten te gaan duren en draait vanaf 13 juli in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen. De reacties:

En hieronder nog een zeer coole poster, gemaakt door Matt Ferguson, een cadeautje voor de crew van WETA.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

Dit zou wel eens een hele solide trilogie kunnen worden. Hopelijk sluiten ze het goed af en houden ze het bij 3 films.

Prince John

Avatar

Ben het met je eens Tommy. De vorige delen waren top, dus heb goede hoop voor dit deel.

Brein8998

Avatar

Heb dus gelukkig niet voor niets kaarten voor de marathon

Robbepost

Avatar

Inderdaad Thomas, als deze het niveau van de vorige 2 delen hazlt vind ik dit een van de beste trilogien.

Ed Crane

Avatar

Word, ik heb er alle vertrouwen in dat dit geen gevalletje The Dark Knight Rises zal worden.

Civilian Supreme

Avatar

Ehhh.... Thomas, niks persoonlijks hoor maar kunnen we alsjeblieft eens kappen met dat elke franchise een trilogie moet zijn?!
Van mij hoeven ze helemaal nog niet af te sluiten met dit 3e deel, als de kwaliteit gehandhaafd blijft en ze blijven interessante verhalen maken mogen ze van mij nog wel even doorgaan.

Master Of Films

Avatar

Zin in. De andere 2 delen waren solide. Binnenkort de filmmarathon der apen.

ThomasOMalley

Avatar

Ik neem aan dat je begrijpt dat ik dit zeg juíst omdat ik bang ben dat de kwaliteit niet behouden wordt. Er zijn talloze voorbeelden van goede trilogieën en bijna geen voorbeelden waar een vierde deel een positieve bijdrage heeft geleverd aan een franchise.
Gezien de verhaallijn acht ik het risico ook zeer aanwezig dat een vierde deel om de verkeerde redenen gemaakt zou worden (lees: geld) en niet omdat er meer verteld moet worden.

Ik vind dat ze in Hollywood niet zo bang moeten zijn om een verhaal af te sluiten.

Civilian Supreme

Avatar

Dat ben ik ook met je eens maar naar mijn idee kunnen ze nog heel veel kanten op maar dan moeten ze er inderdaad wel met zorg mee omgaan en niet als de meeste franchises als melkkoe gebruiken. Vind ik eigenlijk ook van de Alien en Terminator franchises, ze kunnen er zoveel kanten mee op, het zijn hele rijke werelden om je fantasie voor te gebruiken alleen blijven ze maar steeds dezelfde film opnieuw maken.

ThomasOMalley

Avatar

Iemand die niet alleen A maar ook B zegt op FT? Good for you CS, dat zie ik graag.

Volgens mij zijn we het inderdaad eens. Er zal vast nog meer te vertellen zijn, maar ik vrees gewoon voor een slecht 4de deel dat een smet op deze mooie franchise kan worden. Wat dat betreft is je vergelijking met Terminator heel correct.

nieuwslaatste nieuws