Algemeen

Nieuwe mutanten in 'X-Men: Dark Phoenix' mogelijk onthuld

We kunnen naar alle waarschijnlijkheid een hoop nieuwe gezichten verwachten in de film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 18:58 in Algemeen
Voor Simon Kinbergs X-Men: Dark Phoenix is een enorme zogenaamde 'casting call' uitgegaan, waarin acteurs voor zestien grote en kleinere personages worden gezocht. De film moet zich afspelen na X-Men: Apocalypse, die als setting het jaar 1991 had.

The Hashtag Show wist de casting call-lijst te bemachtigen, en deed dit net een aantal dagen nadat Fox bevestigde dat Kinberg de film zal regisseren en dat Jessica Chastain mogelijk een grote rol zal spelen in de film.

De identiteiten van de personages die nog gecast moeten worden, gaan verschuild achter pseudoniemen, maar na speculatie zouden we de volgende mutanten kunnen verwachten in de film: Sunfire, Dazzler, Monet, Mimic, Rogie, Karl Lykos/Sauron, Mastermind, en leden van de Hellfire Club en de Sh'ar Imperial Guard.

Wat vinden jullie van deze lijst van mogelijke mutanten in Dark Phoenix? Zijn er andere mutanten die jullie liever zouden zien?

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Ja ik zou graag een goede versie van Apocalypse willen zien. Wat een aanfluiting was dat zeg. En zo ook van Juggernaut en sabretooth.

Sunspot

Avatar

Zal wel, heb er allang geen vertrouwen meer in, zie het allemaal wel.

benjamin

Avatar

Ik heb liever niet te veel nieuwe mutanten. Tenzij je ze echt niks substantieel te doen geeft en dan is het ook niet zo belangrijk wie ze kiezen.

Jan231

Avatar

Doet me niet zo veel. Ik vond days of future past een geweldige film, mooi die connectie met de 'oude' x-men. Ik heb Apocalypse nog niet gezien. De trailers doen me weinig. Ik heb helemaal geen zin in een nieuw x-men team.

nieuwslaatste nieuws

meest populair