Algemeen

Deadpool is terug; eerste foto 'Deadpool 2' onthuld!

Naar de X-Mansion.

door Bram de Groot om 14:40 in Algemeen
Maak je borst maar nat. Tot volgend jaar juni zal je waarschijnlijk verrast gaan worden door Ryan Reynolds' merc with a mouth a.k.a. Wade Winston Wilson a.k.a. Deadpool. Net als bij het eerste deel zal het personage zich ongetwijfeld veelvuldig tot het publiek richten. De aftrap is daar, aangezien de opnames voor Deadpool 2 zijn gestart.

Via Twitter deelde Reynolds een foto van zichzelf als Deadpool, liggend voor de X-Mansion en met de tekst: "Dropped by the X-Mansion. Big [f***ing] surprise. No one's home." Uiteraard verwijst hij naar de scène uit de eerste film. In Tim Millers Deadpool bezocht de antiheld ook de X-Mansion, toen waren alleen Brianna Hildebrands Negasonic Teenage Warhead en Stefan Kapicics thuis.


De tweede Deadpool-film wordt geregisseerd door David Leitch (John Wick) en naast Reynolds, Hildebrand en Kapicic zijn er ook rollen voor onder meer Josh Brolin (Cable), Zazie Beetz (Domino), Morena Baccarin (Vanessa), T.J. Miller (Weasel), Karan Soni (Dopinder) en Leslie Uggams (Blind Al). Vanaf 31 mei 2018 in de Nederlandse bioscoopzalen.12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

1 Miljard opbrengst het kan!

horizon

Avatar

Hopelijk wordt deze dan wel grappig.

Sunspot

Avatar

Die scene was goed inderdaad, 1 van de beste uit de film

Mav Damian

Avatar

yes kijk er naar uit!

Calvero

Avatar

Via Twitter deelde Reynolds een foto van zichzelf als Deadpool, liggend voor de X-Mansion en met de tekst: "Dropped by the X-Mansion. Big [f***ing] surprise. No one's home."

In de Twitter-screenshot staat toch duidelijk "Big fucking surprise."

Goku32

Avatar

Horizon wat bedoel je daar mee. Want deel 1 was behoorlijk grappig zoals de vele mensen hebben kunnen zien.

Decepticon

Avatar

Geweldig! Laat de fantastische promotie maar weer beginnen!

horizon

Avatar

@Goku32,
Er waren ook veel mensen die Ted erg grappig vonden. Kon ik niet om lachen.
En de eerste vijf minuten van Deadpool waren wel origineel, daarna wijkt het niet meer veel af van standaard superheldenfilms buiten wat plas en poep grappen niveau.

Stelde me echt teleur jammer genoeg.

ThomasOMalley

Avatar

Ik vond deel 1 echt geweldig, maar als het niet je humor is kan ik me goed voorstellen dat er te weinig overblijft om 'm echt top te vinden.

Frietgezicht

Avatar

Ik vond Deadpool 1 ook top en idd zoals Thomas boven mij zegt blijft er weinig over als je de film niet grappig vond.
Maar dit moet dan een superhelden-film zijn die draait om de humor en vele Marvel films en alle Spider-Man films zouden dan meer bieden?

Die bieden buiten minder geslaagde grapjes meestal ook weinig. Alsof die films je emotioneel raken of je van de spanning op het puntje van je stoel laten zitten.
Dat einde van Deadpool waarin hij vecht tegen de badguy terwijl zijn vrouwtje in nood is doet mij net zoveel (of eerder weinig) en eigenlijk meer als al die keren dat Spidey in die eerste 3 Spider-Man films moet vechten tegen de badguy terwijl Mary Jane aan het schreeuwen is omdat ze in gevaar is.
Bij Deadpool zaten er tenminste nog wat geslaagde grappen en R-Rated scenes bij en bij die Spider-Man films zou het zogenaamd spannend moeten zijn maar je weet toch de afloop al.

Master Of Films

Avatar

1e teaser = geslaagd. 1e foto = LOL. Hopelijk wordt het net zo'n geweldige marketing campagne als het 1e deel. Heb al volle vertrouwen in deel 2, ondanks Terminator/Thanos vibe bij Josh Brolin. Die vibe is niet negatief bedoeld :P en Brolin heeft een aantal goeie rollen op zijn naam staan.

NieuwsFilm

meest populair