'Jurassic World 2' bevat gestoorde actie

'Jurassic World 2' bevat gestoorde actie

En hoe zit het met de rol van Jeff Goldblum?

De laatste weken zijn er regelmatig kleine nieuwtjes rond Jurassic World 2. De film van regisseur J.A. Bayona moet bijvoorbeeld beter, spannender en enger worden dan de film van regisseur Colin Trevorrow. Vandaag hebben we niet alleen nieuws over de actie in JW2, maar ook over de rol van Jeff Goldblums Ian Malcolm.

De actie


Allereerst de actie in de film. Trevorrow sprak met MTV News en daar vertelde hij dat het vervolg meer op personages leunt, maar tegelijk spannender wordt. "Het wordt diepgaander, leunt meer op personages en tegelijk op spanning, vooral in de tweede helft," begon Trevorrow. Die actie zien we vooral in het midden en het eind:

"Er zit grote actie in het midden. Er zit een scène in het midden, die ik gezien heb - ik bedoel, ik kijk elke dag naar de dailies - maar ik zie ook dingen samenkomen, en het is gewoon gestoord." Naar wat voor scène Trevorrow precies refereert weten we natuurlijk niet, maar we kunnen wel gokken. Recent hoorden we dat er een onderwateractiescène in Jurassic World 2 zit, dus wellicht bedoelt Trevorrow dat als hij het hierover heeft.

Ian Malcolm

Ian Malcolm, de wiskundige die in Jurassic Park en The Lost World gespeeld werd door Jeff Goldblum, keert terug voor dit vervolg. Trevorrow vertelde dat hij flink vertrouwd heeft op de boeken van Michael Crichton voor het dialoog van Malcolm in deze film.

"Ik heb veel Crichton-dialoog gebruikt," begon Trevorrow over het script van dit vervolg. "Misschien is een van de hoogtepunten van dit hele proces Goldblum. Jeff Goldblum belde me en zei van, Ik heb een paar dingen bedacht dit ik op je wilde uitproberen. Dus hebben we dik een uur aan de telefoon gehangen, waarbij hij allemaal proefballonnetjes opliet. En ik bedoel, het was bijna beter dan op de set zitten. Het was geweldig."

Dit is niet voor het eerst dat Crichton leunt op de boeken. Het personage van Chris Pratt, Owen Grady, werd al gebaseerd op een situatie uit het eerste boek. Daarnaast was de scène waarin Owen en de rest op motoren naast de raptors rijden ook geleund uit het boek. Het is nog wel altijd de vraag hoe groot de rol van Goldblum wordt in het vervolg.

Jurassic World 2 zal vanaf 22 juni 2018 in de bioscoop draaien.

NieuwsFilm

meest populair