Verwarring rond plaats 'Venom' in MCU

Verwarring rond plaats 'Venom' in MCU

Kevin Feige kijkt toe bij onthulling Amy Pascal.

In een onverwachte wending is duidelijk geworden dat Sony's Spider-Man spin-off Venom toch onderdeel uitmaakt van het grotere Marvel Cinematic Universe. Dit heeft producent en voormalig Sony Pictures topvrouw Amy Pacal gezegd, in bijzijn van Marvel Studios baas Kevin Feige.

Eerder deze week zei Feige tegen AlloCine dat er vooralsnog geen plaats zou zijn voor Venom in het Marvel Cinematic Universe en dat de spin-off een project van Sony Pictures is. Onderstaand fragment uit een interview - met of via Comic Fade - met Pacal en Feige over Spider-Man: Homecoming laat zien dat Pascal iets meer prijs wil geven. De film zou zich afspelen in hetzelfde universum, al zou de plaats waar de film zich afspeelt anders kunnen zijn. Mogelijk vergelijkbaar met de plaats die de Netflix/Marvel-series in het huidige Marvel Cinematic Universe hebben.


In het fragment lijkt Feige netjes zijn mond te houden, maar in gedachte er iets anders over te denken. Desondanks lacht hij eventjes vriendelijk om vervolgens weer aandachtig te luisteren naar wat Pascal te zeggen heeft. Mogelijk krijgt het nog een staartje, mogelijk ook niet. Het is ook ondenkbaar dat een verhaal rond Venom lost staat van Spider-Man. De kans lijkt dus groot dat Tom Hollands Spider-Man te zien is naast Tom Hardy's Eddie Brock a.k.a. Venom.

Homecoming draait vanaf begin volgende maand in de bioscoop. Op 5 oktober 2018 moet Ruben Fleischer spin-off te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair