Algemeen

Verwarring rond plaats 'Venom' in MCU

Kevin Feige kijkt toe bij onthulling Amy Pascal.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 13:59 in Algemeen
In een onverwachte wending is duidelijk geworden dat Sony's Spider-Man spin-off Venom toch onderdeel uitmaakt van het grotere Marvel Cinematic Universe. Dit heeft producent en voormalig Sony Pictures topvrouw Amy Pacal gezegd, in bijzijn van Marvel Studios baas Kevin Feige.

Eerder deze week zei Feige tegen AlloCine dat er vooralsnog geen plaats zou zijn voor Venom in het Marvel Cinematic Universe en dat de spin-off een project van Sony Pictures is. Onderstaand fragment uit een interview - met of via Comic Fade - met Pacal en Feige over Spider-Man: Homecoming laat zien dat Pascal iets meer prijs wil geven. De film zou zich afspelen in hetzelfde universum, al zou de plaats waar de film zich afspeelt anders kunnen zijn. Mogelijk vergelijkbaar met de plaats die de Netflix/Marvel-series in het huidige Marvel Cinematic Universe hebben.


In het fragment lijkt Feige netjes zijn mond te houden, maar in gedachte er iets anders over te denken. Desondanks lacht hij eventjes vriendelijk om vervolgens weer aandachtig te luisteren naar wat Pascal te zeggen heeft. Mogelijk krijgt het nog een staartje, mogelijk ook niet. Het is ook ondenkbaar dat een verhaal rond Venom lost staat van Spider-Man. De kans lijkt dus groot dat Tom Hollands Spider-Man te zien is naast Tom Hardy's Eddie Brock a.k.a. Venom.

Homecoming draait vanaf begin volgende maand in de bioscoop. Op 5 oktober 2018 moet Ruben Fleischer spin-off te zien zijn.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

Vuile schoften ook die lui bij Sony. Een hele Venom-verse wordt gecreeerd puur om de rechten te behouden en de naam van Marvel uit te buiten.

Prince John

Avatar

Dus Tom Holland zou dan terug moeten of kunnen keren naar Sony? Ik volg het volgens mij niet helemaal...

Master Of Films

Avatar

Nou ik zal het aan je uitleggen Prince John.
Wonder Woman zit bij DC. En Vin Diesel zit bij Disney/Marvel.
De Playstation (1 t/m 4) zit bij Sony. Duidelijk toch.
Oh en Tom Cruise zit niet in de Transformer universe.

ThomasOMalley

Avatar

Dus dit is eigenlijk slecht nieuws als je Marvel haat en zit had in een Venom-film?
Waarom zou je jezelf zo beperken, vraag ik me dan af.

Prince John

Avatar

Allemaal duidelijk nu, thanks MOF ;)

Steve-O

Avatar

Liever 16+

eltorro

Avatar

Hopelijk blijft de MCU wel van de Venom film af, ik begin er juist naar uit te kijken.

@ridjieddo: Waar heb je dat dan vandaan?

nieuwslaatste nieuws

meest populair