Eerste reactie en nieuwe trailer 'Spider-Man: Homecoming'

Eerste reactie en nieuwe trailer 'Spider-Man: Homecoming'

Goede film met een typische Marvel-schurk?

Het zal nog even duren voordat Jon Watts Spider-Man: Homecoming te zien is voor critici. De eerste recensies zullen dus ook nog op zich laten wachten. Maar sommige mensen mochten al naar vroege screenings van de Marvel-film rond Tom Hollands Peter Parker. Ook hebben we een nieuwe trailer voor de film, die je onderaan dit bericht vindt.

De Twitteraar, die geregistreerd staat onder de naam DanielR mocht naar een vroege screening en vond het een geweldige film. Tegelijk noemde hij Michael Keatons Vulture een wat matige schurk, een probleem waar Marvel-films vaker mee te maken hebben.




Spider-Man: Homecoming laat zien hoe Peter Parker zijn draai probeert te vinden na de gebeurtenissen in Captain America: Civil War. Hij wil een Avenger zijn, maar gaat onder druk van Tony Stark (Robert Downey Jr.) gewoon door met school en pakt enkel kleine criminaliteit aan. Tot zich de Vulture aandient, een uitgelezen kans voor Peter om zich te bewijzen. Vanaf 6 juli in de bioscoop. Tot slot overigens nog de trailer:



NieuwsFilm

meest populair