Algemeen

Ontmoet de vrouwen van 'Mission: Impossible 6'

Vier belangrijke vrouwen in de franchise.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 17:15 in Algemeen
Regisseur Christopher McQuarrie heeft een foto van achter de schermen bij Mission: Impossible 6 onthuld. Op die foto zien we de vrouwen die een hoofdrol spelen in deze film. Van links naar rechts zien we Vanessa Kirby, Angela Bassett, Rebecca Ferguson enMichelle Monaghan.

Twee van de actrices - Ferguson en Monaghan - keren terug na in eerdere films al een rol gespeeld te hebben. Ferguson speelt wederom de rol van Ilsa Faust en Monaghan is Julia Meade. Zij voegen zich opnieuw bij Tom Cruise die wederom als Ethan Hunt een aantal onmogelijke missies moet ondernemen om de wereld te redden.


Deze zesde Mission: Impossible-film heeft nog een flink aantal andere acteurs die terugkeren, waaronder Simon Pegg (als Benji Dunn), Ving Rhames (als Luther Stickell), Sean Harris (als Solomon Lane) en Alec Baldwin (als Alan Hunley). Verder is Henry Cavill gecast als nieuwkomer voor de franchise.

Het script van de film is geschreven door McQuarrie, die voor het eerst in de geschiedenis van de filmreeks als scenarist en regisseur terugkeert. Vanaf 27 juli 2018 draait de film in de bioscoop.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Het lijkt alsof MI: 6 de Ghostbusters toer opgaat. Ware het niet dat Tom nog niet laat ombouwen.

SeanDeNiro

Avatar

Dit beloofd niet veel goeds. Ze kunnen er beter een 50 shades of Cruise van maken.

GreenHornet

Avatar

ze moeten ook niet teveel vrouwen in films stoppen

Robbepost

Avatar

Mission: impossibelle

Prince John

Avatar

@ Sean en Green
Dus vier vrouwen is te veel?

Sunspot

Avatar

haha, ach, waarom ook niet, voelt overigens wel weer geforceerd aan dat vrouwenteam.

Maar alsjeblieft, kan die Simon Pegg niet ontslagen worden of zo, wat irritant was die gast in de laatste film, heb me echt geërgerd aan die gast, zo irritant gewoon, verpeste de films grotendeels voor mij.

Master Of Films

Avatar

Hé wacht eens even. Ze hebben in MI toch die maskers, waarin Hunt en andere MI leden zich kunnen vermommen. Wat als Tom Cruise, Simon Pegg, Ving Rhames en Henry Cavill zijn vermomd als Vanessa Kirby, Angela Bassett, Rebecca Ferguson en Michelle Monaghan. Hebben jullie daar aan gedacht?

nieuwslaatste nieuws

meest populair