Ontmoet de vrouwen van 'Mission: Impossible 6'

Vier belangrijke vrouwen in de franchise.

Regisseur Christopher McQuarrie heeft een foto van achter de schermen bij Mission: Impossible 6 onthuld. Op die foto zien we de vrouwen die een hoofdrol spelen in deze film. Van links naar rechts zien we Vanessa Kirby, Angela Bassett, Rebecca Ferguson enMichelle Monaghan.

Twee van de actrices - Ferguson en Monaghan - keren terug na in eerdere films al een rol gespeeld te hebben. Ferguson speelt wederom de rol van Ilsa Faust en Monaghan is Julia Meade. Zij voegen zich opnieuw bij Tom Cruise die wederom als Ethan Hunt een aantal onmogelijke missies moet ondernemen om de wereld te redden.

Bekijk de afbeelding
Deze zesde Mission: Impossible-film heeft nog een flink aantal andere acteurs die terugkeren, waaronder Simon Pegg (als Benji Dunn), Ving Rhames (als Luther Stickell), Sean Harris (als Solomon Lane) en Alec Baldwin (als Alan Hunley). Verder is Henry Cavill gecast als nieuwkomer voor de franchise.

Het script van de film is geschreven door McQuarrie, die voor het eerst in de geschiedenis van de filmreeks als scenarist en regisseur terugkeert. Vanaf 27 juli 2018 draait de film in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair