J.J. Abrams' bovennatuurlijke oorlogsfilm 'Overlord' krijgt releasedatum

J.J. Abrams' bovennatuurlijke oorlogsfilm 'Overlord' krijgt releasedatum

De vierde Cloverfield-film?

Paramount Pictures heeft een releasedatum geprikt voor het volgende project van producent en regisseur J.J. Abrams: Overlord. De film, die geregisseerd zal worden door Julius Avery, draait in oktober 2018 in de bioscoop en zou volgens de laatste geruchten onderdeel uitmaken van het zogenaamde Cloverfield-universum.

Een synopsis is er natuurlijk ook al en die maakt duidelijk dat Avery (Son of a Gun) een bovennatuurlijk project onder handen mag nemen: Op de vooravond van D-Day, worden Amerikaanse paratroepen achter vijandelijke linies gedropt om een missie uit te voeren die van cruciaal belang is voor het slagen van de invasie. Maar terwijl ze hun doelwit naderen, realiseren ze zich dat er meer aan de hand is in dit door Nazi's bezette dorpje, dan een eenvoudige militaire operatie. Al snel nemen ze het op tegen bovennatuurlijke krachten, voortkomend uit een Nazi-experiment.

De belangrijkste rollen in deze film zijn er voor Jovan Adepo, Wyatt Russell, Jacob Anderson, Pilou Asbæk, Dominic Applewhite, Ian de Caestecker, John Magaro, Mathilde Ollivier en Bokeem Woodbine. De Amerikaanse release staat gepland voor 26 oktober 2018.

Naar het schijnt is de film de vierde binnen het Cloverfield-universum, na 10 Cloverfield Lane en God Particle.



NieuwsFilm

meest populair