Miles Teller gearresteerd voor openbaar dronkenschap

Miles Teller gearresteerd voor openbaar dronkenschap

De politie gaf hem een kans om er goed langs te komen, maar de acteur nam deze niet...

Miles Teller (o.a. bekend van Whiplash) heeft een minder leuk weekendje achter de rug. De 30-jarige acteur was namelijk uitgegaan met een paar vrienden in San Diego, maar het schijnt dat hij iets teveel had gedronken... Dit viel een paar politie-agenten op, die zagen dat Teller duidelijk moeite had met lopen. Een van de agenten ging op Teller af maar er wordt beweerd dat de acteur erg lastig deed.

Zo weigerde hij mee te werken maar kon hij zelfs niet eens recht blijven staan en hij viel midden op de weg om. De agenten sloegen de acteur toen in de handboeien, maar op dat moment ging het pas echt goed mis. In San Diego is er namelijk een speciaal afkickcentrum waar de politie mensen naartoe brengt die iets te diep in het glaasje hebben gekeken. Hier worden de dronken mensen gratis geholpen en ze mogen er zelfs 4 uur blijven slapen en vertrekken wanneer ze zich weer beter voelen. Teller sloeg dit aanbod echter af. De agenten besloten hem er toch naartoe te brengen, maar Teller bleef lastig doen en het afkickcentrum wees hem daardoor af.

Op dat moment werd Teller gearresteerd voor openbaar dronkenschap en mocht hij de rest van de nacht doorbrengen in een cel. Na een paar uur achter de tralies te hebben gezeten werd hij weer vrijgelaten.

NieuwsFilm

meest populair