Grote namen en onverwachte slechteriken in 'Spider-Man: Homecoming'!

Grote namen en onverwachte slechteriken in 'Spider-Man: Homecoming'!

Deze zie je echt niet aankomen.

Via de officiële perskit heeft Sony Pictures enkele opvallende details onthuld over de aanstaande Marvel Studios-film Spider-Man: Homecoming. Er blijken namelijk namelijk grote namen én personages een aandeel te hebben in de film! Lees verder, maar let op voor mogelijke spoilers.

De perskit bevat onder meer de namen Gwyneth Paltrow en Jennifer Connelly (Noah). De eerste keert in Homecoming terug als Pepper Potts, de eerste keer sinds haar avontuur in Iron Man 3 uit 2013. Connelly gaat de rol spelen van Karen/Suit Lady. Dit is vermoedelijk de stem in het hypermoderne pak van onze vriendelijke Spinnemans.

Maar er is meer! Zo speelt Donald Glover de rol van Aaron Davis a.k.a. the Prowler en stapt Michael Mando in de huid van Mac Gargan a.k.a. the Scorpion. Beide personages zijn villains in de Spider-Man comics. Ook wordt bevestigd dat in de film twee Shockers te zien zijn, namelijk de Herman Schultz-versie gespeeld door Bokeem Woodbine en de Jackson Brice-invulling van Logan Marshall-Green.

Andere kleinere rollen zijn voor Angourie Rice als Betty Brant en Garcelle Beauvais als Doris Toomes, vermoedelijk de (ex-)vrouw van Adrian Toomes / The Vulture (Michael Keaton).

Met Tom Holland in de titelrol verschijnt Marvel Studios/Sony Pictures' Homecoming op 6 juli in de Nederlandse bioscoopzalen.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair