Brad Pitt datet met twee knappe vrouwen tegelijkertijd

Brad Pitt datet met twee knappe vrouwen tegelijkertijd

Pitt pit met iedereen!

Acteur Brad Pitt lijkt behoorlijk te genieten van zijn vrijgezellenbestaan sinds zijn scheiding met actrice Angelina Jolie. Er blijkt gelukkig voor hem nog genoeg vrouwelijk schoon voor de Fight Club-acteur beschikbaar te zijn, want Pitt wordt momenteel gelinkt aan meerdere vrouwen met wie hij allemaal intiem zou zijn gespot tijdens een date.

Allereerst natuurlijk de langlopende datingsgeruchten met American Sniper-actrice Sienna Miller. De vonken tussen Pitt en Miller zouden naar elkaar overgeslagen zijn op de set van The Lost City of Z. De twee Hollywoodsterren zouden al vaker met elkaar op date zijn geweest en zijn afgelopen weekend op het Glastonbury Festival zoenend gespot door een ooggetuige.

Andere media beweren juist weer dat Pitt momenteel aan het daten is met het Australische supermodel en bijklussend actrice Elle Macpherson. Miller heeft zelf overigens ook altijd ontkent dat zij en Pritt aan het daten zijn, al gaf ze wel ooit toe dat ze de 53-jarige acteur erg aantrekkelijk vindt. Desondanks blijven de geruchten dus wel sterk, al lijkt de media dus nu juist weer in te zetten op Macpherson.

Pitt en Macpherson kennen elkaar van de hitserie Friends waarin zij beiden een rolletje speelden. De twee celebrities zouden onlangs in een club in Hollywood hevig met elkaar aan het flirten zijn geweest. Pitt en Macpherson zouden niet van elkaar af hebben kunnen blijven en hadden het erg gezellig. Sommige bronnen spreken zelfs al van een "prille relatie".

Voor alsnog heeft Pitt nog geen vaste relatie gevonden dus na zijn emotionele echtscheiding met Jolie. Er blijken genoeg potentiële kandidaten te zijn voor de geliefde acteur, maar wie zich straks daadwerkelijk "Mrs. Pitt" mag noemen, is dus nog niet bekend. Pitt zal vast zelf met dat nieuws naar buiten komen als het zover is...



NieuwsFilm

meest populair