Robert Downey Jr. toch door met Iron Man-rol?

Robert Downey Jr. toch door met Iron Man-rol?

Hij lijkt er open voor te staan.

Na drie Iron Man-films, twee Avengers-films en Civil War trekt Robert Downey Jr. in Spider-Man: Homecoming voor de zevende keer het harnas van Iron Man aan. Als het aan de acteur ligt zal hij voorlopig niet uit het Marvel Cinematic Universe vertrekken.

In gesprek met Cinema Blend ging Downey Jr. in op de vraag wat met hem gebeurt na Avengers 4. Ondanks dat hij uiteraard niet het achterste van zijn tong laat zien, lijkt hij er wel degelijk voor open te staan. "Het overkomt mij dat de dingen die mij voorgelegd worden erg goed zijn uitgedacht door mensen die dit al voor een heel lange tijd erg goed doen, en dan ben ik van 'Check,'" aldus de Iron Man-acteur.

Het is hiermee overduidelijk dat hij de deur niet dicht gooit. Iets dat Chris Evans al wel heeft gedaan. De Captain America-acteur gaf recent aan dat hij na Avengers 4 niet terugkeert. Overigens kan Kevin Feige, het meesterbrein achter het MCU, nog roet in het eten gooien. De Marvel Studios-baas gaf aan dat er doden gaan vallen en dat de vierde fase van het MCU, het Marvel Cosmic Universe, een frisse start wordt.

Iron Man is na de Spider-Man film nog minimaal te zien in Avengers: Infinity War (2018) en Avengers 4 (2019).



NieuwsFilm

meest populair