Marvel Phase 4 pas na 'Avengers 4' onthuld

Maar zeker is wel dat Spider-Man de nieuwe Avengers inleidt.

Het duurt nog wel even voordat Marvel Phase 4 van start gaat. En nu hebben we van Marvel-baas Kevin Feige gehoord dat het ook nog wel even zal duren voordat we meer weten over de toekomst van de filmfranchise. Mogelijk horen we pas na Avengers 4 wat er in de toekomst gaat gebeuren.

Tijdens een interview met io9 vertelde Feige dag: "Ik hoop dat we daarna pas met nieuws komen. Ik denk dat er een aantal elementen zijn die samenkomen, bijvoorbeeld de al aangekondigde volgende Spider-Man film. Maar daarbuiten proberen we het zo geheim mogelijk te houden, het gaat er nu vooral om dat we ons kunnen focussen op het mooi tot een einde brengen van een 22-films durend verhaal."

Zeker is wel dat Peter Parker (Tom Holland) het publiek door de volgende fase van het MCU mag leiden. Daarom is dat vervolg op Spider-Man: Homecoming de eerste film die na Avengers 4 uit mag komen. Dat het lang gaat duren voordat er aankondigingen komen, is verder ook niet verrassend: er zouden sterfgevallen zijn in de Infinity War-films, dus het zou ook een spoiler zijn om te weten wie er allemaal terug keert.

Vanaf 7 juli draait Spider-Man: Homecoming in de bioscopen. Avengers 4 staat gepland voor 4 mei 2019 en Homecoming 2 voor juli 2019.



NieuwsFilm

meest populair