Algemeen

Ondanks floppen 'Power Rangers' mogelijk toch vervolg

Er vinden gesprekken plaats.

door Jim Pedd om 15:37 in Algemeen
Power Rangers was met zijn budget van 100 miljoen geen box office hit. De film bracht maar 140 miljoen op en dat zou niet genoeg moeten zijn voor een vervolg. Toch vertelt regisseur Dean Israelite tegenover Screen Rant nu dat er wel gesprekken plaatsvinden.

"Ik hoop het. Het is natuurlijk niet aan mij, maar ik weet dat de studio (Lionsgate) en Saban er gesprekken over voeren en proberen ermee door te gaan. Ze voeren gesprekken," aldus Israelite. Natuurlijk zal het vooral een kwestie van geld zijn: kan het budget bijvoorbeeld flink omlaag voor een eventueel vervolg? En wat zou er gedaan kunnen worden om het vervolg een groter publiek te laten trekken?

Een eventueel vervolg heeft wel al veel potentieel. Zo zagen we in de scène tijdens de aftiteling dat Tommy Oliver, de Green Ranger, mogelijk ten tonele zou verschijnen. Verder was de film ook een prima springplank voor de rest van de franchise. Zouden jullie dat vervolg willen zien?

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Da Villain

Avatar

Als de 1e al geen succes is, waarom zou een 2e dat dan wel zijn?

ridjieddo

Avatar

Volgens dit vrijwel identieke artikel van Filmtotaal zou dat komen door de hoge opbrengst uit de merchandise verkoop. Ik zie ongelooflijk veel potentie in een sequel en evt franchise. Ze hebben de karakterontwikkeling en teen drama goed te pakken, nu alleen nog betere actie en beter afwikkeling in derde akte!

Goku32

Avatar

Ja komt wel goed

Master Of Films

Avatar

Yep merchandise. Waarom zou er anders een sequel komen. Omdat het zo "goed" beviel bij de critics. As if.

Lady A

Avatar

Ach ja, het zou me niet verbazen als de Thundercats in voor kwamen....

NieuwsFilm

meest populair