Tom Holland verklapt: Marvels one-shots komen terug!

Tom Holland verklapt: Marvels one-shots komen terug!

Holland klapt opnieuw uit de school over Marvels toekomstplannen!

Marvel Studios zal wel niet heel blij zijn met Spider-Man: Homecoming-acteur Tom Holland, nu hij opnieuw zonder toestemming een geheim heeft onthuld over de toekomstige filmplannen van de stripboekengigant tijdens een interview. Het is het zoveelste geval in korte tijd. Ditmaal verklapt de acteur dat Marvel waarschijnlijk opnieuw one-shots gaat uitbrengen.

Holland staat erom bekend regelmatig zijn mond voorbij te praten tijdens interviews. De afgelopen tijd tijdens zijn promotiewerkzaamheden voor Spider-Man: Homecoming heeft hij, al dan niet per ongeluk, een redelijk aantal details prijsgegeven waarvan dat niet mocht. Ditmaal klapte de populaire acteur uit de school over de geliefde 'one-shots' van Marvel.

One-shots zijn korte films die in het verleden werden meegeleverd op de Blu Ray-uitgave van een film, vaak om continuïteitsproblemen op te kunnen lossen in de reguliere producties of om extra diepgang te kunnen geven aan een bepaalde verhaallijn. Marvel produceerde al eens one-shots als Agent Carter en Item 47. Een van de meeste bekende one-shots is All Hail the King. Deze werd speciaal gemaakt nadat er ontzettend veel commentaar van de fans kwam op de manier waarop slechterik Mandarin werd geportretteerd in Iron Man 3.

Holland suggereerde in een interview dat het zo maar eens zou kunnen zijn dat Marvel opnieuw deze korte films gaat produceren. "Ik wil echt graag een korte film maken. Het liefst een one-shot met Paul Rudd (Ant-Man, red.), van zo'n twintig minuten," vertelt de Britse acteur. Vervolgens zegt Holland: "Volgens mij is Marvel ook bezig momenteel met het realiseren van nieuwe one-shots".

Gelukkig had Holland zelf ook door dat hij weer verkeerd bezig was, maar op dat moment was het kwaad natuurlijk al lang geschiet. "Volgens mij heb ik zojuist weer een grote spoiler verklapt. Kevin Feige gaat waarschijnlijk woedend op me worden!" merkt hij op. Marvel heeft ook al de nodige maatregelen proberen te treffen om Hollands onhandige gebabbel aan banden te leggen, maar duidelijk zonder resultaat.

Binnenkort verschijnt Hollands eerste grote solo film in de bioscoop. In Spider-Man: Homecoming speelt hij de rol van Peter Parker, een jonge knul met een groot geheim (hoe ironisch). Dankzij een beet van gemuteerde spin heeft hij namelijk superkrachten gekregen die hij inzet onder zijn alias 'Spider-Man' om de criminaliteit in New York City te kunnen bestrijden. Wanneer een bende met geavanceerde wapens de stad bedreigt, besluit hij alles op alles te zetten om hen te stoppen. Hieronder de trailer!


Wat is jouw favoriete one-shot uit de Marvel collectie? Laat het ons weten in de comments!

NieuwsFilm

meest populair