Josh Brolin wordt Cable op setfoto 'Deadpool 2'

En Julian Dennison voegt zich op geinige wijze bij de film.

Vandaag hebben we twee foto's van achter de schermen van Deadpool 2. We zien op een vrij aparte foto dat acteur Julian Dennison (Hunt for the Wilderpeople) getekend heeft voor het avontuur met Ryan Reynolds en hoe Josh Brolin in Cable verandert.

Eerst die foto van Dennison, die door Taika Waititi op Twitter gezet werd. De jonge acteur mocht zelf onthullen dat hij in de film zit en deed dat op humoristische wijze. Welke rol hij speelt is natuurlijk niet bekend, maar vermoedelijk is het geen gigantische rol.

Bekijk de afbeelding
Dan hebben we het beeld van Josh Brolin. Hij is de schurk Cable en plaatste op Instagram een foto waarop we zien dat hij verandert in het personage. Duidelijk is eens te meer dat Brolin niet als zichzelf te zien zal zijn in Deadpool 2, maar iets half machine-achtigs wordt.

Bekijk de afbeelding
David Leitch mag dit vervolg regisseren en heeft naast Brolin, Reynolds en Dennison ook Zazie Beetz (Domino) en Jack Kesy (de centrale schurk, al is nog niet bekend wie hij is) gecast. Vanaf 1 juni 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair