Hannibal Buress stuurt lookalike naar première 'Spider-Man: Homecoming'

Hannibal Buress stuurt lookalike naar première 'Spider-Man: Homecoming'

Leuke actie!

Acteur Hannibal Buress (Baywatch, The Secret Life of Pets) speelt in Spider-Man: Homecoming de bescheiden bijrol van Coach Wilson. Eergisteren vond de première plaats van de superheldenfilm, maar Buress kon daar zelf niet bij aanwezig zijn. Gelukkig had de Amerikaanse komiek een creatieve oplossing!

Buress bedacht namelijk de ludieke actie om een lookalike te sturen en postte een castingoproep op zijn social media. Geïnteresseerden konden woensdagochtend foto's opsturen naar Buress om in aanmerking te komen voor de geestige klus als zijn plaatsvervanger. Joe Carroll, een acteur en filmmaker uit Los Angeles, werd uiteindelijk gekozen als de gelukkige die als imitator namens Buress die avond naar de première van Spider-Man: Homecoming mocht. 's Avonds verscheen hij dan ook op de rode loper van de film.

Niet alleen had Carroll de eer om zich te omringen met de andere sterren uit de film, ook mocht hij nog eens een riante beloning van 500 dollar in zijn zak steken. Carroll ging helemaal op in zijn rol en gaf dan ook welwillend interviews en ging op de foto met fans van zijn opdrachtgever, zoals hieronder op beelden van het officiële Instagram-account van Buress te zien is.

Check out my #spidermanhomecoming red carpet interview. Check the movie out in theaters July 7th

Een bericht gedeeld door Hannibal Buress (@hannibalburess) op


Heel gemakkelijk bleek het vinden van een goede lookalike overigens niet te zijn. Volgens fans van de populaire Buress zijn er overduidelijke uiterlijke verschillen tussen Carroll en Buress. Maar ach, al met al is het wel een leuke grap!

Namens wie zou jij wel eens naar de première van een film willen gaan? Laat het ons weten in de comments!

NieuwsFilm

meest populair