Zes nieuwe Marvel films gepland, maar welke?

Zes nieuwe Marvel films gepland, maar welke?

Welke film zou jij graag willen zien: enkel X-Men of ook Fantastic Four?

20 Century Fox heeft voor de komende paar jaar zes nieuwe data geprikt voor Marvel superheldenfilms. De titels zijn niet onthuld, maar het wordt duidelijk dat er een vaste strategie van drie films per jaar wordt nagestreefd. Grote vraag is uiteraard welke films het zouden kunnen zijn.

Als eerste de nieuwe data van FOX Marvel-films, inclusief reeds bekende data en titels:



Er staan nu dus zeven superheldenfilms gepland zonder titel. Van de films Deadpool 3 en X-Force is al bekend dat ze in de planning staan en ook het stevig vertraagde Gambit met Channing Tatum zou nog moeten verschijnen.

Dan zijn er nog vier plekken over. Ongetwijfeld komt er nog een vervolg op de volgend jaar te verschijnen sagafilm X-Men: Dark Phoenix. Ook een vervolg op X-Men: New Mutants is niet ondenkbaar. Dan blijft er nog ruimte over voor twee X-Men films, mogelijk een vierde Deadpool-film, een X-24 film of een spin-off rond een ander personage uit het X-Men filmuniversum.

Uiteraard is er de kans dat 20th Century Fox een derde keer aan de haal gaat met de Fantastic Four-rechten. Eerder pogingen stopten na twee en slechts één film.

Hieronder nieuwe setfoto's uit Deadpool 2, volgend jaar te verschijnen:



NieuwsFilm

meest populair