Warner erg blij met Matt Reeves 'The Batman'-plannen

Warner erg blij met Matt Reeves 'The Batman'-plannen

De regisseur vertelt over hoe hij naar het materiaal kijkt.

Goed, tijdens de onderhandelingen besloot Matt Reeves op een gegeven moment er de stekker uit te trekken. Daarna keerde hij terug aan tafel met Warner Bros en tekende hij toch voor de regie van The Batman. In een interview met Variety legt hij nu uit dat het allemaal gewoon goed zat. En vertelt hij over zijn interpretatie van het bronmateriaal.

"Wat ik in Batman zie en zo interessant vind, is dat hij me op een zekere manier doet denken aan Caesar," begon Reeves. "Dat in de zin van dat hij een personage is met een moeilijk verleden, dat probeert het goede te doen in een erg imperfecte, corrupte wereld. Dat biedt een kans, vooral vanuit mijn invalshoek waarin het een noir-verhaal is. De oorspronkelijke comics waren ook echt detectiveverhalen en ik denk dat als je dat kan samenvoegen met het persoonlijke, je iets heel leuks kan doen."

Ondanks dat de onderhandelingen halverwege afgebroken werden, heeft Reeves er gewoon een goed gevoel bij. "Laat ik het zo zeggen: ik heb nooit eerder met ze gewerkt, maar mijn ervaring tot nu toe is een goede. Toen ik omschreef wat ik wilde doen, reageerden ze erg enthousiast. Dus dit is het begin van een reis."

In deze Batman-film zien we Ben Affleck wederom in de titelrol. Er is nog geen releasedatum, maar de film zou begin 2019 in de bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair