Hugh Jackman en vrouw zien elkaar zeker ééns in de twee weken

Hugh Jackman en vrouw zien elkaar zeker ééns in de twee weken

Werk en privé is soms moeilijk te combineren voor de populaire acteur.

Acteur Hugh Jackman (Logan, The Greatest Showman) ziet zijn vrouw Deborra-Lee Furness (Legend of the Guardians, Halifax f.p: The Feeding) soms weken lang niet als hij druk is met filmopnames, zo onthult de populaire Wolverine-veteraan recentelijk in een Britse talkshow.

Jackman is een zeer geliefd acteur en speelt in vele films. Vaak is de Australische acteur dan ook lang van huis wegens zijn werkzaamheden. Met zo'n drukke planning, kan het thuisfront snel in de vergetelheid raken, maar Jackman en zijn vrouw proberen elkaar zeker eens in de twee weken te zien. "We hebben altijd tegen elkaar gezegd dat we elkaar sowieso eens in de twee weken moeten zien. Soms is het allemaal ontzettend chaotisch," vertelt Jackman in het interview op de Britse beeldbuis.

Ondanks dat Jackman en zijn vrouw soms ver en lang van elkaar verwijderd zijn, hebben ze toch al een gezonde relatie van ruim 21 jaar. Jackman heeft dan ook niets meer dan lof voor zijn vrouw. "Ze is de geweldigste vrouw ter wereld," merkt hij vol trots op. De twee hebben elkaar ontmoet in 1995 op de set van de Australische televisieserie Correlli. Het beroemde koppel heeft samen twee kinderen geadopteerd.



NieuwsFilm

meest populair